972 20 26 92 972 22 03 93
info@palahi.cat

Serveis-2

Serveis

Tenim una gran varietat de serveis per als nostres clients:

Disseny gràfic

Una memòria d’activitats, un tríptic, un llibre, un CD multimèdia, una revista, un logotip per a una nova empresa, un imant… requereixen un bon disseny gràfic per tal d’aconseguir una imatge atractiva. L’equip tècnic i humà de la nostra empresa està preparat per dur a terme un servei integral. El nostre objectiu és aconseguir la millor imatge per a la vostra empresa amb les millors eines que hi ha al mercat, tot adaptant-nos als nous suports.

Us escoltem i realitzem allò que ens demaneu, ja sigui un projecte integral o només una part.

En qualsevol projecte gràfic la fotografia és una part molt important. Cal tenir-ne molta cura i millorar-la sempre que es pugui. Podem ajudar-vos a triar, millorar i fins i tot realitzar les fotografies necessàries perquè el resultat final sigui l’adequat.

Fotografia

Disposem d’un equip fotogràfic d’alta definició per tal de poder realitzar qualsevol tipus de foto que us calgui (exteriors, interiors, d’estudi…) per treure el màxim resultat del vostre treball.

Escaneig

Un bon escàner és una eina bàsica per tal de realitzar bones reproduccions. El nostre compleix les expectatives dels clients més exigents.

Retoc fotogràfic

Un cop escanejades, les imatges són tractades digitalment per a l´ús que se’n farà, ja sigui impressió offset, impressió digital, pàgines web… Cada imatge segueix el seu procés específic. Retocar i millorar els vostres originals és un continu i engrescador repte per a nosaltres.

Banc d’imatges

L’arxiu fotogràfic del qual disposem fa que, sigui quin sigui el tema en què treballem, puguem utilitzar les fotografies més adients. Aquest arxiu es renova contínuament per oferir fotografies de la més immediata actualitat, i per cuidar, així, cada detall.

La preimpressió és una de les parts més importants en el sector de les arts gràfiques. Es tracta de la feina a fer abans de començar a imprimir qualsevol treball. Aquesta feina engloba des de la fotografia i el tractament de les imatges fins la creació d’un bon disseny i una bona maquetació, passant per una correcta redacció dels textos.

Per poder entregar amb la màxima qualitat un llibre, una carpeta, un tríptic o una targeta, es necessita estar molt ben preparat en aquest ram. Disposem de la tecnologia adequada actualitzada a cada moment i dels professionals capacitats en aquest sector per tal de poder-vos oferir un bon servei en aquesta part del procés.

 

Complementant el disseny gràfic hi ha la secció d’infografia i/o maquetació. Es tracta de transformar els originals del client (fotografies, textos, gràfics, il·lustracions…) en pàgines ben distribuïdes dins de cada publicació. En aquesta secció es treballen sobretot llibres, revistes, butlletins periòdics, etc…

Maquetació pròpia

Els professionals de Palahí arts gràfiques us podem orientar i confeccionar maquetes adients a cada tipus d’imprès. Porteu-nos els vostres originals i us sorprendran els resultats.

Maquetació del client

Per altra banda, si teniu mitjans i coneixements per fer-vos la vostra pròpia infografia / maquetació li donarem la sortida que desitgeu. Disposem de la gran majoria de programes del sector, tant en MAC com en PC, per poder obrir i imprimir els vostres treballs. Poseu-vos en contacte amb nosaltres i us informarem de quina és la millor manera de lliurar-nos la feina.

 

A part d’una imatge atractiva, igualment d’important en qualsevol tipus d’imprès o arxiu digital és un text entenedor, ben redactat i ortogràficament correcte. En aquest apartat també podem col·laborar.

Editorial

Us podem ajudar a editar la vostra publicació, tant si és en paper com si és un ebook. Pregunteu-nos com i trobarem la solució.

Redacció de textos

Si teniu dubtes en la redacció dels vostres textos, us podem orientar. Podem redactar correctament un text ja escrit o escriure sobre qualsevol notícia o tema que ens plantegeu.

Correcció ortogràfica

Quan tingueu els vostres textos a punt però no disposeu de servei de correcció lingüística, ens els podeu passar i us solucionarem el problema. Disposem de correctors ortogràfics en diversos idiomes. També us podem oferir un servei de correcció d’estil per als vostres originals.

Traducció

Si teniu pensat algun projecte gràfic que inclogui diversos idiomes i no sabeu com traduir el vostre text, nosaltres us ajudarem.

Impressió

Com gairebé tot, el món de la impressió ha canviat molt en els darrers anys. A la ja clàssica impressió offset s’hi ha afegit la impressió digital que, gràcies a les noves tecnologies, dóna un alt nivell de qualitat.

Plantegeu-nos les característiques del treball que necessiteu imprimir i us orientarem sobre quin tipus d’impressió us pot interessar. Disposem de la millor maquinària i del personal més qualificat en impressió offset i en  impressió digital tant en petit com en gran format.

Gràcies a la tecnologia CTP (Computer To Plate), que ens permet passar directament de l’ordinador a la planxa d’impressió offset, us podem oferir una qualitat immillorable.

Deu cossos d’impressió a diferents mides ens permeten multitud d’opcions per als vostres treballs: tot color, blanc i negre, tintes planes, vernissos… en gran varietat de papers i gramatges.

A diferència de la impressió digital, la impressió offset és l’adequada per treballar amb formats més grossos i amb tiratges més elevats i, sobretot, permet tot tipus d’acabats.

Ens agraden els reptes més difícils i els projectes que no són habituals.

 

La impressió digital ha estat realment la revolució dels darrers anys en el món de les arts gràfiques i és el complement perfecte de la impressió offset tradicional.

Urgent? Impresos personalitzats full a full? Cap problema! Sobretot si es pot fer en digital. La impressió digital permet un servei molt més ràpid amb una qualitat cada vegada més sorprenent i a un preu realment baix.

Portem més de deu anys introduïts en el món digital i sabem exactament quins tipus de feines són les adequades per a aquest tipus d’impressió.

Targetes, revistes, cartes, llibres… Tot hi entra, sempre que parlem de petits tiratges en papers més o menys estàndards.

Voleu fer-vos el vostre propi quadre? Necessiteu muntar una exposició o un estand de fira amb cartells grans o gegants? La nostra secció de cartelleria digital de gran format és la vostra solució.

Lones, papers fotogràfics brillants o mats, vinils adhesius, papers transparents o semitransparents, cortines, plafons rígids, acabats en plastificat brillant o mat, quadres amb el marc inclòs… moltíssimes opcions en una àmplia gama de suports per poder donar als vostres treballs l’impacte que desitgeu.

Moltes solucions per a una gran varietat de propostes.

La secció d’acabats és una de les que més s’ha potenciat en els últims temps, per tal d’oferir solucions ràpides i econòmiques.

Gràcies a la nova maquinària que s’ha adquirit, una gran varietat d’acabats és possible. Plegar, cosir, grapar, enquadernar, manipular… és ara molt més fàcil i ràpid.

Sistemes d’encolats especials, plegats mai vistos, encartaments… i moltes ganes d’oferir-vos noves possibilitats que fan que el vostre producte sigui diferent i atractiu.

La nostra gran experiència en aquest camp ens ajuda a trobar mecanismes automàtics i semiautomàtics per poder-vos oferir els millors preus per als vostres treballs acabats.