P A L A H I A G

Si us plau, espereu la càrrega

Canonge Dorca, 1, Girona, Girona 17005 +34972202692 info@palahi.cat

Les millors impressions

Taller d'impressions

Impressió

Disposem de totes les tecnologies per solucionar-vos qualsevol tipus d’impressió.

Gràcies a la tecnologia CTP (Computer To Plate), que ens permet passar directament de l’ordinador a la planxa d’impressió offset, us podem oferir una qualitat immillorable.
Deu cossos d’impressió a diferents mides ens permeten multitud d’opcions per als vostres treballs: tot color, blanc i negre, tintes planes, vernissos… en gran varietat de papers i gramatges.
A diferència de la impressió digital, la impressió offset és l’adequada per treballar amb formats més grossos i amb tiratges més elevats i, sobretot, permet tota classe d’acabats.
Ens agraden els reptes més difícils i els projectes que no són habituals.

La impressió digital ha estat realment la revolució dels darrers anys en el món de les arts gràfiques i és el complement perfecte de la impressió offset tradicional.
Urgent? Impresos personalitzats full a full? Cap problema! Sobretot si es pot fer en digital. La impressió digital permet un servei molt més ràpid amb una qualitat cada vegada més sorprenent i a un preu realment baix.
Portem més de deu anys introduïts en el món digital i sabem exactament quins tipus de feines són les adequades per a aquest tipus d’impressió.
Targetes, revistes, cartes, llibres… Tot hi entra, sempre que parlem de petits tiratges en papers més o menys estàndards.

Impressió en lona, paper fotogràfic, vinil, PVC, cartó ploma, roba i molts més materials que satisfaran les vostres necessitats. També us oferim diferents estructures tipus roll-up, i tot plegat sense cap mena de límit en la mida.

Personalitzeu els vostres treballs.

Doneu un toc d’elegància als vostres projectes.

Originalitat i distinció tant en petites com en llargues tirades.