972 20 26 92 972 22 03 93
info@palahi.cat

Qui som

Equip humà

L’Albert

Preimpressió i infografia

L’Àngel

Impressió offset

En Joan

Retoc fotogràfic

En Josep Comas

Disseny gràfic i atenció al client

En Josep Ribas

Cap de taller

En Josep Maria

Gerència

La Karina

Disseny gràfic i impressió digital

La Maria Pilar

Comptabilitat i facturació

En Quim

Pressupostos, administració i logística

En Matías

Infografia i CTP

La Montse

Preimpressió i impressió digital

En Xavier

Impressió offset

En Tià

Manipulació

Breu història

A la dècada dels vuitanta del segle XX, el taller d’enquadernació artesana i familiar retornà als seus orígens. Es recupera la petita impremta de tipografia que havia existit a la Bisbal a final del segle XIX i principi del XX, i es trasllada a la ciutat de Girona, al carrer de la Força, 24, en el centre del nucli antic i molt proper a la Catedral.

A principi dels noranta, ens traslladem al carrer Canonge Dorca, 1, on actualment combinem l’experiència de tots aquests anys amb les noves tecnologies d’avantguarda. Complementem la impressió offset amb l’impressió digital, i aconsellem la millor opció per a cada cas i cada client.
Volem seguir sent una empresa familiar de referència a Catalunya, però també amb projecció cap a l’exterior. Dos mil clients ens avalen i confien en la nostra feina ben feta.

Palahí Arts Gràfiques som una empresa dedicada als serveis gràfics integrals establerta a la ciutat de Girona des de fa molts anys. Combinem la gran experiència adquirida al llarg d’aquest temps amb la constant innovació a què ens obliga el mercat. Hem anat canviant des de l’impremta clàssica fins a l’empresa de serveis en què ens hem convertit… i seguim en constant evolució.

<<< Us convidem a fer un volt per la web i us ho explicarem millor >>>

La nostra intenció és millorar constantment. Un cop ens hàgiu conegut i hàgim treballat per a vosaltres, ens agradaria saber quina és la vostra opinió sobre els nostres serveis i sobre l’atenció que heu rebut per part nostra.

Per això hem preparat aquesta ENQUESTA (sortegem un sopar per a dues persones*), que us demanem que ompliu i que ens feu arribar des d’aquesta mateixa web.

MOLTÍSSIMES GRÀCIES!

*A celebrar al restaurant Cal Ros de Girona. Dia i hora a escollir. Carta lliure a escollir.