972 20 26 92 972 22 03 93
info@palahi.cat

Qui som

 

Qui som

 

 

Palahí Arts Gràfiques som una empresa dedicada als serveis gràfics integrals establerta a la ciutat de Girona des de fa molts anys. Combinem la gran experiència adquirida al llarg d’aquest temps amb la constant innovació a què ens obliga el mercat. Hem anat canviant des de la impremta clàssica fins a l’empresa de serveis en què ens hem convertit… i seguim en constant evolució.

 

 

<<< Us convidem a fer un volt per la web i us ho explicarem millor >>>

 

 

La nostra intenció és millorar constantment. Un cop ens hagueu conegut i haguem treballat per a vosaltres, ens agradaria saber quina és la vostra opinió sobre els nostres serveis i sobre l’atenció que heu rebut per part nostra.

Per això hem preparat aquesta ENQUESTA, que us demanem que ompliu i que ens feu arribar des d’aquesta mateixa web.

MOLTÍSSIMES GRÀCIES!

 

 

Breu història

 

 

A la dècada dels 80 del segle XX el taller d’enquadernació artesana i familiar retornà als seus orígens. Es recupera la petita impremta de tipografia que havia existit a la Bisbal a final del segle XIX i principi del XX i es trasllada a la ciutat de Girona, al carrer de la Força, número 24, en el centre del nucli antic i molt proper a la Catedral.

 

 

A principi dels 90 ens traslladem al carrer Canonge Dorca, número 1, on actualment combinem l’experiència de tots aquests anys amb les noves tecnologies d’avantguarda. Complementem la impressió offset amb la impressió digital, i aconsellem la millor opció per a cada cas i cada client.
Volem seguir sent una empresa familiar i de rererència a Catalunya, però també amb projecció cap a l’exterior. Dos mil clients ens avalen i confien en la nostra feina ben feta.